Kanizsa sportcentrum

Budmil

Nyitvatartás

Hétfő – péntek 06:00-24:00

Szombat 06:00-24:00

Vasárnap 06:00-24:00

Kapcsolat

+36 93 317 937

Nincs megadva

Az üzletről

A Kanizsa Teniszcentrum területe 1.122,25 m2, mindkét pályája a tenisz szigorúan meghatározott méretei alapján készült, a belmagasság 7,6 m. A teljes pálya hossza 23,77 méter egy-egy térfél 11,89 méter hosszú. A pálya szélessége 10, 97 méter.

A pálya főbb vonalai a következők:

A téglalap alakú pálya két rövidebb oldala az alapvonal. Az alapvonalak közepén található, azokra merőleges, 10 centiméter hosszú, 5 centiméter széles vonalka a középjel. A teniszezők az alapvonal mögül szerválnak. Ha a játékos jobb oldalról szervál, akkor a középjeltől jobbra és – attól függően, hogy egyéni teniszt játszik vagy párosozik – a pálya széle közé eső területen áll a szervához.
Az alapvonalakkal párhuzamosan helyezkedik el a pálya közepén a háló
A pálya széleit az oldalvonalak jelzik: van egyes és páros oldalvonal
A hálótól mindkét irányra 7 yard (6,4 méter) távolságban két-két párhuzamos vonal található: az adogatóvonalak, mindennapi használatban a T-vonalak. A T-vonal, a háló és az egyes oldalvonalak által behatárolt terület az adogatóudvar: itt kell lepattannia a szervának
A pálya közepén található, oldalvonalakkal párhuzamos, T-vonalakig tartó vonal a középvonal, hivatalos nevén a közép-adogatóvonal: ez osztja föl az adogatóudvarokat két-két részre. Az adogató a vele átellenes oldalon található adogatóudvarba szervál.

Borítás:
Maga a pálya 3 önálló rétegben felhordott Latex-ite Acryl Color márkanevű, amerikai gyártású vastag festésből áll és erre jött még a szintén 3 réteg hasonló anyagú vonal festés. Az alkalmazott anyagok környezetbarát vizes oldószeres műgyanta kötésűek.

Tenisz oktatás
Képzett tenisz oktatókkal megszervezett oktatás minden korosztály számára,fedett, légkondícionált, műanyag borítású pályákon (időjárási viszonyok által nem befolyásolt, megfelelő higiéniai körülmények biztosítottak – zuhanyzó, öltöző) Gyerekeknek mini tenisz felszerelés, felnőttek részére teniszütő, labda biztosítás.

Időpontok:
Hétfőtől péntekig, délelőtt, délután 1,5 – 1,5 órában egy héten keresztül (összesen 15 óra)

Oktatás:
minimum jelentkezés esetén indul (6 fő)
Oktatás ára: 12.000 Ft/fő

Elfogadott fizetési eszközök

Nincs megadva

Saját szolgáltatások

Nincs megadva

Törzsvásárlói rendszer

Nincs megadva

Egyéb információk

Nincs megadva